Безплатна електронна библиотека

Виж ме - Никълъс Спаркс

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО
FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2015
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 7,57
ISBN: 9789543893683
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Никълъс Спаркс

Никълъс Спаркс книги Виж ме epub са достъпни за вас след регистрация в нашия уебсайт

Описание:

Колин Ханкок дава най-доброто от себе си, за да избяга от сянката на мрачното си минало и да върви по правия път. Работа, учене, тренировки – това е всичко, от което има нужда, за да стои далеч от неприятностите. Последното, което търси, е сериозна връзка.Мария Санчес е образец на общоприетата идея за успех – тъмнокоса красавица с безупречно професионално досие на адвокат в престижна кантора. И все пак, Мария бяга от болезнени спомени, които са я прокудили обратно в родния град.Случайна среща в една дъждовна нощ променя житейските пътеки, по които и двамата са поели. Предизвиквайки всички предразсъдъци, които имат един за друг, любовта неусетно се настанява между тях. И те дори се осмеляват да мечтаят за бъдеще заедно… До мига, в който миналото ги връхлита.Мария и Колин ще бъдат подложени на изпитания. Дали демоните от миналото ще разрушат крехката им връзка? Или любовта ще ги запази и в най-мрачния им час?За автораНикълъс Спаркс е автор на бестселърите „Нощи в Роданте”, „С дъх на канела”, „Последна песен”, „Моят път към теб”, „Най-дългото пътуване”, „Изборът”.

...ите мечти са предчувствие за нашите възможности Виж ме без грим! Хали Бери показа естествена визия 9 май 2020 11 20 ... Благотворително рали "Виж ме" - Фото галерии ... ... . Актрисата впечатли с натурална красота Виж ме, Обама! Това изглежда добър начин да привлечеш вниманието на всеки световен лидер.
Виж ме, Обама! Виж ме Един от най-лесните начини, по които може да... ВИЖ „Съблазнявай ме" на Бони. 21.12.2011 19:06 Si ... Виж ме - Издателство Ера ... .
Виж ме, Обама! Виж ме Един от най-лесните начини, по които може да... ВИЖ „Съблазнявай ме" на Бони. 21.12.2011 19:06 Signal.bg. Новият клип на Бони към песента „Съблазнявай ме" вече е в ефир. Песента е по музика и аранжимент на Иво Моллов ... Следете ни в: Творба - информация: Виж ме!!!...