Безплатна електронна библиотека

Star Wars: Изгубени звезди (Пътуване към Междузвездни войни: Силата се пробужда) - Клаудия Грей

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО
FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2015
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 8,44
ISBN: 9789542715740
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Клаудия Грей

Можете да изтеглите книгата Star Wars: Изгубени звезди (Пътуване към Междузвездни войни: Силата се пробужда) във формат pdf epub след безплатна регистрация

Описание:

ГОСПОДСТВОТО НА ГАЛАКТИЧЕСКАТА ИМПЕРИЯ е достигнало до планетата Джелукан, намираща се във Външния пръстен, където аристократичният Тейн Кайрел и провинциалното селско момиче Сиена Рий са свързани от любовта си към летенето. Да постъпят в Имперската академия е сбъдната мечта и за двама им. Но Тейн се отрезвява бързо, виждайки със собствените си очи ужасяващите методи, до които Империята прибягва, за да поддържа своето сурово управление.Огорчен и с разбити илюзии, той се присъединява към новоизлюпеното движение на Бунта, и така поставя Сиена в непоносимата позиция да избира между своята лоялност към Империята и любовта й към мъжа, когото познава от дете.ВЕЧЕ ОТ РАЗЛИЧНИ СТРАНИ, БОРЕЩИ СЕ ВЪВ ВОЙНАТА, дали тези приятели, превърнали се във врагове, ще намерят начин да бъдат заедно въпреки всичко, или дългът им ще разкъса както тях, така и Галактиката?Книгата съдържа изцяло нови истории, разкриващи множество тайни за събитията след „Междузвездни войни: Завръщането на джедаите”, както и следи, подсказващи развитието на историята в дългоочаквания нов филм Междузвездни войни: Силата се пробужда.За автораКлаудия Грей споделя, че би й се искало да може да каже честно, че е избрала да пише под псевдоним заради тъмното си минало, но истината е, че просто го намира за забавно. Писателката живее в Ню Орлиънс и когато не пише, чете, пътува, катери се, готви и слуша музика.

..." Научи повече за книгата "Star Wars: Силата се пробужда ... Кино - Междузвездни войни: Последните джедаи ... . Историята от филма" и ако се ️ влюбиш в нея поръчай я с бърза и евтина доставка до избран от теб адрес. Този филм е записан в Blu-ray формат, за да го гледате е необходимо да имате Blu-ray плейър, филмът не може да бъде възпроизведен от стандартен DVD плейър. Грабнете приключението и споделете "Star Wars" с цяло ... Star Wars: Изгубени звезди (Пътуване към Междузвездни ... ... . Грабнете приключението и споделете "Star Wars" с цялото семейство ... Поръчай "Star Wars: Изгубени звезди" от ГОСПОДСТВОТО НА на топ цена от онлайн книжарница dbooks.bg на ☎ 0700 10 399 Разкритието беше направено от „Уолт Дисни", които обявиха в Туитър, че фотографската работа по филма е към своя край. Режисьор на филма е Джей Джей Ейбрамс. Премиерата му е предвидена за 18 декември 2015 година.