Безплатна електронна библиотека

Снежните леопарди - Холи Уеб

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО
FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2016
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 6,88
ISBN: 3800083818953
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Холи Уеб

Насладете се да четете Снежните леопарди Холи Уеб epub книги безплатно

Описание:

Малко преди Коледа Изабел и семейството й отиват в зоологическата градина. Докато сестра й се радва на пингвините, Изабел се приближава до съседното заграждение и единствена от всички посетители успява да зърне снежен леопард с прекрасна сребристосива козина на петна и с дълга пухкава опашка. Запленена от тези застрашени от изчезване същества, Изабел се опитва да разбере какво може да направи, за да им помогне да оцелеят, и изобщо не подозира, че самата тя ще бъде въвлечена в приключение със снежен леопард и ще спаси майка с нейните две малки леопардчета.

...а на Непал с активната ... Снежният леопард и горилата изчезват от планетата ... ... снежен леопард превод на речника български турски на Glosbe, онлайн речник, безплатно. Преглед на milions думи и фрази на всички езици. Бременността при снежните леопарди продължава около 95-110 дни, а постелята по правило се състои от 2-3 котета. Преди появата на бебе ... Снежен леопард — Википедија ... . Преди появата на бебето си, женската изгражда свое рода в трудно достъпно място ... Снежните леопарди са защитени животни от клас А в Китай и са категоризирани като „уязвим" вид от Международния съюз за опазване на природата. Обитават главно Хималаите и централните и южни ... Снежните леопарди на зеления Лондон - актуална дневна и седмична програма на излъчванията по всички телевизии. Кога дават Снежните леопарди на зеления Лондон по Animal Planet и други телевизии. . Снежните леопарди са най-активни при изгрев и залез, но рядко могат да бъдат видени среди дивата природа. За разлика от други големи котки, те не реват. Купи книгата Холи Уеб - Снежните леопарди от Холи Уеб на достъпна цена. Прочетете мнения от читалите и заявете сега бързо и удобно онлайн. Снежните леопарди правят изключение и се срещат само по време на размножителния период от януари до март/април или когато майката все още се придружава от малките си....