Безплатна електронна библиотека

Жега и Буря - Ричард Касъл

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНО
FORMAT: PDF EPUB MOBI
ДАТА НА ИЗЛИЗАНЕ: 2018
РАЗМЕР НА ФАЙЛА: 10,62
ISBN: 9789542928959
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Ричард Касъл

Най-добрият Жега и Буря pdf, който ще намерите тук

Описание:

Ако капитан Ники Хийт от нюйоркската полиция се държи така, сякаш е видяла призрак насреща ?, това съвсем не е случайно. Mайка ?, смятана цели седемнадесет години за мъртва, се появява изневиделица. На пръв поглед единствената причина за завръщането на Синтия Хийт е да предупреди дъщеря си, че първоначалната заплаха, накарала я да се укрие, сега е по-голяма от всякога.Този път опасността не грози само Синтия. Докато Ники все повече се доближава до истината, мистериозна фигура от престъпния свят с прозвище Змея започва да я преследва по най-жесток начин.Каква е тайната на Синтия? Какво би накарало една любяща майка да инсценира смъртта си и да изчезне от живота на дъщеря си? Отговорите се крият седемнадесет години назад във времето в другата част на света......където супершпионинът от ЦРУ Дерик Сторм се натъква на стара гласова поща, оставена от самата Синтия. Агентът е по петите на престъпна групировка от китайски бизнесмени, известни като „Шанхайската седморка“, които са замаскирали незаконната си дейност, така че да убегне на властите. И сега миналото на Синтия се оказва свързано с настоящите престъпления на Седморката. Част от тези събития стават и двамата твърдоглави детективи. Ники Хийт и Дерик Сторм, героите, помогнали на Ричард Касъл да стане един от любимите писатели на Америка, се срещат за първи път. Ще се наложи да приложат целия си набор от умения, за да спрат злодея, притежаващ ресурсите и решителността да убие и двамата.

...ря (Ники Хийт 9) Цена: 17,00 лв ... Жега и мощни магнитни бури - Frognews.bg ... . 17.00 BGN Жега и Буря на Ричард Касъл сега с 15% отстъпка от коричната цена в книжарница Bookpoint! Вашето място за книги онлайн. Днес беше слънчево и горещо през деня в почти цялата страна. Термометрите на места показваха над 30 градуса, а в Сандански стигнаха - 36 градуса на... Гръцките пожарникари се ... www.book.store.bg ... ... Гръцките пожарникари се борят с голям пожар в село на 50 километра северно от Атина. Изпепелени са няколко къщи. Пожарът избухна днес и се разпростра... Навярно целият нов подход на Димов към романа, новата постройка и неочаквани акценти в "Тютюн" бях ЖЕГА И БУРЯ. Heat Storm Премиера в България: 21.09.2018 ... В новия трилър на Клайв Къслър и Греъм Браун Кърт Остин трябва да локализира безпилотен космически кораб, който изчезва ненадейно от радарите ... Според народните вярвания това е най-силният ден в годината - Денят на Слънцето. След този ден слънцето започва бавно да умира и годината да клони към зимата.

Очаква се и геомагнитна буря. Цена: 16.99 лв. Книга. Ако капитан Ники Хийт от нюйоркската полиция се държи така, сякаш е видяла призрак насреща й, това съвсем не е случайно. mайка й, смятан...